Çağımızın ve teknolojinin bir getirisi olarak gün içerisinde evde geçirilen zamanın büyük bir bölümünü televizyon izleme aktivitesi oluşturuyor. TV karşısında sıklıkla vakit geçirilen ve evin en çok kullanılan bölümü olan salonda, farklı ve kullanışlı bir televizyon ünitesi tercih ederek dekorasyonunuza şık bir dokunuş yapabilirsiniz.

Salon dekorasyonu içerisinde en dikkat çekici parçaların başında gelen televizyon ünitesi; farklı tasarımları ile işlevsellik ve dekoratif çözümler sunuyor. Televizyonu konumlandırmak için genellikle salonda yer verilen üniteler; raflı, dolaplı, bölmeli, cam kapaklı gibi farklı tasarımlarıyla da dekoratif bir parça olarak öne çıkmaktadır. Hem sehpa şeklinde modüle sahip hem de duvara monte edilebilen parçalardan oluşan bir ünite kullanarak salon dekorasyonunuzda çok fazla farklı mobilyaya yer vermeden yalın bir görünüm elde edebilirsiniz. Konforlu bir köşe takımı ile kullanışlı bir televizyon ünitesi, sade bir salon dekorasyonu yapmak için sizlere ilham verebilir.

TV ünitesi kullanarak sizler için yalın bir dekorasyon oluşturduğumuz içeriğimize buradan göz atabilir, yeni fikirler edinebilirsiniz:

Ferah Bir Orta Alan için Televizyon Ünitenizi Odak Noktası Yapın

Sadelikle dizayn edeceğiniz bir salon dekorasyonu için orta alanı kalabalık bir görünümden uzaklaştırmak, atabileceğiniz ilk adımlardan biri olacaktır. Oluşturacağınız yalın bir dekorasyonda odak noktası olarak farklı modüllerin bir arada kullanıldığı televizyon ünitesini seçebilirsiniz. Duvar önünde konumlandırılan üniteler; raf, bölme ve dolap gibi ihtiyaç duyulan saklama alanını tek bir parça olarak bir arada sunmakta, orta alanı açık ve ferah olarak gösterebilmenize yardımcı olmaktadır.

Janine TV Ünitesi

Salon dekorasyonunuzu tamamlayacak dekoratif ürünlerinizi, duvara monte edilmiş raf ve bölmelere sahip bir TV ünitesi üzerinde konumlandırarak tüm dikkati bu bölüme çekebilirsiniz. Orta alanı ferahlatacak bir diğer adım olarak köşe takımı tercih edebilir, sehpa seçiminizde ise minimal stilde tasarlanmış modellere yer verebilirsiniz. İhtiyaç duyulan dekoratif bölüm ve saklama alanını, sahip olduğu raf ve dolap modülleri ile sunan Bass New TV Ünitesi gibi işlevsel bir modelden ilham alabilirsiniz. Farklı parçaları şık tasarım ile bir araya getiren bu stildeki modeller ile dekorasyonunuzun odak noktasını üniteniz olarak belirleyebilir, salonunuzun diğer bölümlerinde daha yalın bir görünüm elde edebilirsiniz.

Şıklığı Sergileyen Cam Kapaklı Tasarımlar

Huzur veren bir atmosfere sahip salon dekorasyonu için şeffaflığı sunan ve içinizi açacak televizyon ünitesi modellerinden ilham alabilirsiniz. Sadeliğe vurgu yapan açık renkli tasarımlar, salonunuzun sahip olduğu alanı daha aydınlık ve ferah göstermenize yardımcı olacaktır. Aynı zamanda dolaplı bölümleri cam kapak ile tasarlanan açık renkli modeller de hayal ettiğiniz yalın görünüm için en ideal seçimlerden biri olacaktır.

Bir vitrin gibi kullanabileceğiniz cam kapaklı dolaplara sahip TV ünitesi modelleri; dekoratif tamamlayıcı parçalarınızı, kitap ve dergi gibi kişisel eşyalarınızı konumlandırmanız için ayrıca bir alana ihtiyaç duymadan sergilemenizi sağlayacaktır. Hem alan tasarrufu sunan hem de şık bir görünüm ile salonunuzda yer verdiğiniz parçaları sergilemenize olanak sağlayan cam kapaklı üniteler; kurtarıcı bir modül olarak öne çıkıyor. Hem beyaz renkli tasarımıyla hem de cam bölmeleri ile şeffaf ve yalınlığı birleştiren Janine TV Ünitesi; salonunuz için sizlere fikir oluşturacak önerilerimizden bir diğeri oluyor. Vitrin, konsol ya da büyük ve geniş bir yer kaplayan orta sehpa yerine hem raf hem de cam kapaklı dolap bölmelerine sahip bu stilde tek bir parçayı kullanarak yalın bir salon yaratabilirsiniz.

Tilda TV Ünitesi

Doğal Dokularla Salonunuzda İç Açıcı Bir Köşe Yaratın

Zamanınızın büyük bir bölümünü geçirdiğiniz salonunuzda doğallığı öne çıkaracak ve yalınlığa vurgu yapacak detayları televizyon üniteniz ile dekorasyonunuza kazandırabilirsiniz. Ahşap dokular ve mermer yüzeyler gibi natürel görünüm sunan detaylarla tasarlanmış TV ünitelerini tercih edebilir, bu doğal görünümü salonunuzda yer vereceğiniz ev bitkileri ile tamamlayabilirsiniz. Farklı dokuları doğal görünüm ile sunan bu stildeki ünitenizi yeşil ev bitkilerinin yanı sıra hasır detaylara sahip dekoratif ürünlerle de birlikte kullanarak salonunuzda ferah bir köşe yaratabilirsiniz.