Koca bir yılı geride bırakıp yeni bir yıla hazırlanırken, büyük bir indirim sürecine hazır mısınız? Özellikle mobilya kampanyaları dönemi olarak bilinen yıl sonları, birçok kişinin daha ekonomik şekilde ev döşemesine olanak sağlayabiliyor. Koltuk takımından yatak odası takımına, masif yemek odası modellerinden baza ve başlıklara kadar pek çok ürünün indirime girdiği süreç de fırsatlardan yararlanmak için elinizi hızlı tutmanız gerekebilir.

Konfor Mobilya Yıl Sonu Kampanyası

Konfor Mobilya’da Büyük Yıl Sonu İndirimi Sizi Bekliyor!

2018’i geride bırakırken yıl sonuna özel mobilya indirimi yapan markalardan biri de Konfor Mobilya oldu. Yaşam alanlarınızı çok daha şık ve ‘Konfor’lu hale getirmek için büyük bir bütçe ayırmak zorunda değilsiniz. İndirim sürecini iyi değerlendirdiğiniz halde, ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve beklentilerinize cevap verecek şıklığa sahip olan mobilyalara kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Ne kadarlık bir indirimden bahsediyoruz?

Mobilya indirimi söz konusu olduğunda en çok merak edilen konulardan biri elbette indirimin oranı oluyor. Büyük bütçeli bir alışveriş olacağı için elbette alıcılar ne kadar kâr edebileceklerini hesaplayabilmek ister. Onları sevindirecek olan oran %30! Üstelik tüm ürünlerde. Ayrıca ikinci bir ürün satın alındığında etiketin yarısı kampanyasından yararlanılabileceğini unutmayın. Koltuk takımı ve yemek odasına ihtiyacınız olduğunu varsayalım. İki büyük eşyayı aynı anda satın almak normal şartlarda bütçe sarsıcı olabilir. Ancak Konfor Mobilya yıl sonu indirimi bu külfetten kurtulmanızı sağlayacak. Beğendiğiniz bir koltuk takımını Konfor mağazalarından satın alırken, ikinci bir ürün olarak yemek odası modellerinden birini seçebilir, yarı fiyatına oldukça şık ve dayanıklı bir yemek odası takımına sahip olabilirsiniz.

Unutmamanız gereken bir detay: Tüm ürünlerde uygulanacak olan indirim, etiket fiyatlarının %30’u oranında. İkinci üründe ise perakende fiyatı üzerinden düşük fiyatlı olan ürün için %50 indirim uygulanacak. Yani aldığınız iki üründen hangisinin fiyatı daha düşükse, ‘ikinci ürüne etiketin yarısı’ olanağından o ürün için yararlanabileceğinizi bilmelisiniz.

Nasse Yemek Odası

Bu mobilya kampanyası hangi tarihler arasında geçerli?

Söz konusu mobilya kampanyaları 7-31 Aralık tarihleri içerisinde geçerlidir. Yani takvimler 1 Ocak 2019’u göstermeden en yakın Konfor Mobilya mağazası için rotanızı belirlemelisiniz.

Konfor Mobilya’nın mobilya kampanyası hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitesinde yer alan kampanya sayfasını ziyaret etmenizi öneririz.

Mobilya alışverişinde bir yönlendiriciye ihtiyaç duyuyorsanız, ev dekorasyonu odağında önerilere ve ürünlere dair detaylı incelemelere yer verdiğimiz Konfor Blog sitesine de göz atabileceğinizi unutmayın!