Baharın yeniliği ve tazeliği ilham vericidir. Bu sebeple evlerimizde iyileştirme yapmak, mevsimsel olarak hazırlanmak keyif verici olacaktır. Çiçekler açmaya başladı ve dışarıdaki sıcaklık arttı. Hem kendimizi enerjik hissediyor hem de evimizde sağlıklı bir ortam yaratıyoruz.

Bu bahar evinizde yapacağınız değişiklikler için baharın enerjisini ve ritmini benimsemiş Konfor Mobilya ürünleri ile evinize harika bir tasarım konsepti sunuyoruz. 

Doğayı Evinize Getiriyoruz!

Baharın parlak ve canlı renklerini iç mekanlara getirmek için mobilyalarınızda değişiklikler yapmaya başlayabilirsiniz. Biz hazırız peki ya siz?

Konfor Mobilya’dan farklı zevklere hitap edecek şekilde tasarlanan Clay Koltuk Takımı yaşam alanınızın güneş alan bir kısmına yerleştirerek doğa ile uyumlu salonunuzun keyfini çıkarabilirsiniz.

Küçük Dokunuşlarla Büyük Etkiler Bırakıyoruz!

Mobilyalarınızı değiştirmek her zaman mümkün olmayabilir ancak oturma odanıza renk katacak aksesuar dışında rahat ve enerjik Carpinus Puf ile baharı odanıza getiriyoruz.

Sade ve Ferah Bir Görünüm

Bahar dekorasyonları hem mutluluk verir hem de heyecanlıdır. Yemek odanızda sadelik arayışınız varsa Bass New Yemek Odası tam size göre! Bass New yemek masası üzerine koyacağınız bahar çiçekleriyle dolu bir vazo, keyifli anlarda size eşlik edecektir. 

Güne Yeni Bir Başlangıç 

Yatağınız için yeni bir nevresim takımı alabilir, keyifli bir uykudan güne başlayabilirsiniz. Tassel Somon Pike Takımı ile bahar sıcaklığını hem renkleriyle hem de yumuşaklığı ile odanıza taşıyoruz.

Baharın Canlı Renkleri Odanızda

Odanıza gelen gün ışığını ve sıcaklığı mobilyalarınız ile artırın. Arzu ettiğiniz renk seçenekleriyle enerjik bir ortam sunan Harper Genç Odası baharın tüm enerjisini odanıza taşıyor. Üstelik yatak hediyesi ile birlikte! 

Siz de bahar aylarında evinizde yaptığınız değişimleri aşağıdaki yorum alanında ve sosyal medya hesaplarımızda bizimle paylaşabilirsiniz. Konfor Mobilya’dan dekorasyon önerilerini ve daha fazlasını kaçırmamak için sosyal medyada da bizi takip edin!