Modern bir köşe koltuk ile yaşam alanınızı en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Köşe koltuklar geniş ve ferah bir oturma alanı sağlar. Konfor ve stilden ödün vermeden ailenizle birlikte oturmak ve herkesi bir araya getirmek için mükemmeldir.

Köşe koltuk’un en büyük avantajı özellikle dar alanlarda, geniş oturum alanı sunmasıdır. Köşe koltuklar, oturma odanızın düzenini belirler ve odak noktası olurlar.

Köşe koltuk söz konusu olduğunda, bilinmesi gereken bazı önemli tasarım ipuçları vardır;

  • Özelleştirilmiş bir çözüm olarak istediğiniz gibi birleştirilebilen bölümlere sahip koltuklar tercih edebilirsiniz. Bu tamamlayıcı ürünlerde hem koltuğunuzu genişletebilir hem de amacına hizmet edecek şekilde orta sehpa ile de dekore edebilirsiniz. Hollis Köşe Takımında tercih edeceğiniz puf ile koltuğunuzu tamamlayabilir, istediğiniz şekilde hareket etmesini sağlayabilirsiniz.

  • Bir köşe koltukta rahatça uzanabilir ve koltuk ile eşleşen bir puf tercih edilebilir. Savey Köşe Takımına tamamlayıcı bir yan sehpa koyabilirsiniz. Aynı zamanda sandık özelliği ile depolama alanına sahip olabilir, yatak olabilme özelliği ile de keyifli zamanlarınızı uzatabilirsiniz. Farklı ebatları da bulunan Savey köşe takımını dar alanlarda da tercih edebilirsiniz.

  • Odanızın doğal ışığı yoksa, odayı daha parlak ve çekici hale getirmek için koltuk arkasına bir lambader ekleyebilirsiniz. 
  • Köşe takımlarının genelde üç odak noktası olduğundan, çeşit çeşit kırlentlerle süsleyebilirsiniz. Hatta zıt renklerde kırlentler seçerek oturma alanınıza renk katabilirsiniz. 
  • Daha küçük alanlarda, ışığın odanın etrafında akmasını ve havadar, hoş bir görünüm vermesini sağlamak için Savey Köşe Takımında olduğu gibi yüksek ahşap ayaklarıyla yerden yükseltilmiş şık bir koltuk seçebilirsiniz. 
  • Köşe kanepe merkez parçasına odaklanmaya devam ederken tüm odayı öne çıkarmanın yolları var. Örneğin ahşap zeminlere zarif bir halı ekleyebilirsiniz.
  • Köşe koltukları kollarına televizyon kumandaları, oyuncaklar ve dergiler oyun konsolları gibi eşyalarınız için kullanışlı saklama sepetleri ekleyebilirsiniz.
  • Oturma odası köşesini dekore etmek, yatak odası veya mutfak köşe alanı dekorasyon fikirlerinden daha kolay olabiliyor. Büyük saksıda canlı bir bitki, oturma odasının havasını anında değiştirir. Köşe koltuğunuz ile tamamlayıcı olarak alanda ferahlatıcı bir özellik yakalanmış olur.

Konfor Mobilya köşe takımları, vücudunuzun kıvrımlarına uyum sağlayan cömert boyutları ile saatlerce şekerleme yapıp rahatlamanızı, tüm ailenizle bir arada olma keyfini yaşamanızı amaçlıyor.